Luka Bar je najveća crnogorska luka. Ona povezuje Crnu Goru sa Italijom – plovidbom na relaciji Bar-Bari i Bar-Aknona. Ali se slobodno može reći i da je Bar veza Crne Gore sa svijetom jer je sa druge strane povezan željezničkom infrastrukturom sa Beogradom i ostatkom svijeta. Zato kažemo da je luka Bar smještena u veoma važnom koridoru za kretanje ljudi i robe (Budimpešta-Beograd-Bar-Bari-Ankona).

Bar je vrlo dobro povezan sa susednim opštinama i kopneneim putem. Od Budve je udaljen svega 50 km, od Podgorice i aerodroma u Podgorici 60 km (kroz tunel Sozina), a od Ulcinja i granice sa Albanijom oko 30 km.

Putnički terminal, Luka Bar, Crna Gora, foto: Mercy from Wikimedia Commons, Wikipedia

Ako dolazite vozom u Bar (u Crnu Goru), javićete nam datum i vrijeme dolaska voza, i broj kola, i naši vozači će Vas čekati na Željezničkoj stanici tako da ih lako prepoznate čak i u toku letnjih gužvi – nosiće tablu sa Vaašim imenom ili unapred dogovorenu oznaku. Ako u Crnu Goru stižete brodom iz Italije, naši vozači će Vas sačekati ispred terminala, odmah nakon granične kontrole.

VAŽNO: Ne brinite! Ako se dogodi da Vaš voz, ili brod, kasni, nije potrebno da nas obaveštavate o kašnjenju. Mi vodimo računa o našim klijentima i pratimo vrijeme Vašeg dolaska. Možete biti sigurni da će Vas naše osoblje čekati na stanici, ili luci, u Baru kada god da stignete. Bez dodatnih troškova zbog čekanja! Dobrodošli!

Ako se odlučite za naše usluge transfera prilikom odlaska iz Crne Gore, možete biti sigurni da ćemo po dogovoru doći po Vas kući, u hotel, restoran, nakon poslovnog sastanka, i na vrijeme Vas odvesti u Bar na voz ili brod.

Cijene prevoza do luke i željezničke stanice u Baru možete dobiti na upit.

Naše redovne relacije za transfere su do i od sledećih gradova: Podgorica, Sutomore, Tivat, Petrovac, Bar, Sveti Stefan, Budva, Bečići, Ulcinj, Kotor, Herceg Novi, Dubrovnik, Tirana… Naravno, vršimo transfer do i od svih manjih mjesta u Crnoj Gori. Za sve dodatne informacije i dogovor oko prevoza, slobodno nas kontaktirajte.

Mi smo najpopularnija kompanija za prevoz putnika u Crnoj Gori! Mi volimo svoj posao i želimo da Vam pružimo vrhunsku uslugu!

Call/Viber/Whatsapp: +38268232112
E-mail: office@transfermontenegro.com