Luka Bar je najveća crnogorska luka. Ona povezuje Crnu Goru sa Italijom – plovidbom na relaciji Bar-Bari i Bar-Aknona. Ali se slobodno može reći i da je Bar veza Crne Gore sa svijetom jer je sa druge strane povezan željezničkom infrastrukturom sa Beogradom i ostatkom svijeta. Zato kažemo da je luka Bar smještena u veoma važnom koridoru za kretanje ljudi i robe (Budimpešta-Beograd-Bar-Bari-Ankona).

Bar je vrlo dobro povezan sa susednim opštinama i kopneneim putem. Od Budve je udaljen svega 50 km, od Podgorice i aerodroma u Podgorici 60 km (kroz tunel Sozina), a od Ulcinja i granice sa Albanijom oko 30 km.

Putnički terminal, Luka Bar, Crna Gora, foto: Mercy from Wikimedia Commons

Ako dolazite vozom u Bar (u Crnu Goru), javićete nam datum i vrijeme dolaska voza, i broj kola, i naši vozači će Vas čekati na Željezničkoj stanici tako da ih lako prepoznate čak i u toku letnjih gužvi – nosiće tablu sa Vaašim imenom ili unapred dogovorenu oznaku. Ako u Crnu Goru stižete brodom iz Italije, naši vozači će Vas sačekati ispred terminala, odmah nakon granične kontrole.

VAŽNO: Ne brinite! Ako se dogodi da Vaš voz, ili brod, kasni, nije potrebno da nas obaveštavate o kašnjenju. Mi vodimo računa o našim klijentima i pratimo vrijeme Vašeg dolaska. Možete biti sigurni da će Vas naše osoblje čekati na stanici, ili luci, u Baru kada god da stignete. Bez dodatnih troškova zbog čekanja! Dobrodošli!

Željeznička stanica, Bar, Crna Gora, foto: Phil Richards

Ako se odlučite za naše usluge transfera prilikom odlaska iz Crne Gore, možete biti sigurni da ćemo po dogovoru doći po Vas kući, u hotel, restoran, nakon poslovnog sastanka, i na vrijeme Vas odvesti u Bar na voz ili brod.

Cijene prevoza do luke i željezničke stanice u Baru možete dobiti na upit.

Naše redovne relacije za transfere su do i od sledećih gradova: Podgorica, Sutomore, Tivat, Petrovac, Bar, Sveti Stefan, Budva, Bečići, Ulcinj, Kotor, Herceg Novi, Dubrovnik, Tirana… Naravno, vršimo transfer do i od svih manjih mjesta u Crnoj Gori. Za sve dodatne informacije i dogovor oko prevoza, slobodno nas kontaktirajte.

Mi smo najpopularnija kompanija za prevoz putnika u Crnoj Gori! Mi volimo svoj posao i želimo da Vam pružimo vrhunsku uslugu!

Call/Viber/Whatsapp: +38268232112
E-mail: office@transfermontenegro.com