Želite prevoznika koji će se postarati da bezbedno i komforno putujete sa aerodroma (ili do aerodroma) u Podgorici (Crna Gora)? Koristite naše usluge transfera od i do aerodroma u Podgorici! Naša kompanija se uspješno bavi taksi prevozom i transferima još od 1982. godine i do sada je zabilježila, slobodno možemo reći, hiljade zadovoljnih klijenata.

Naše ljubazno osoblje će Vas čekati po dolasku Vašeg aviona, prevešće Vas našim modernim, udobnim i klimatizovanim vozilima, i postaraće se da zadovoljni stignete na željenu destinaciju.

Preko aerodroma u Podgorici se najćešće putuje u zimskom periodu kada su posjete poslovne prirode ili želite da posjetite neki od zimskih centara na sjeveru Crne Gore (Kolašin, Žabljak). Podgorica je glavni grad Crne Gore i politički, i kulturni centar, i povezana je sa svim mjestima koje možete poželeti da obiđete. Sletanjem u Podgoricu možete lako započeti svoj putovanje po Crnoj Gori jer su Vam iz nje lako dostupni svi gradovi na sjeveru.

Ali, nisu rijetki ni oni koji svoju posjetu Crnoj Gori i otkrivanje njenih ljepota tokom ljetnjih mjeseci i godišnjih odmora započinju baš ovdje. Da biste se opustili i brigu o Vašem prevozu nama prepustili, javite nam se da zakažete transfer.

VAŽNO: Ne brinite! Ako se dogodi da Vaš let kasni, nije potrebno da nas obaveštavate o kašnjenju. Mi vodimo računa o našim klijentima i pratimo vrijeme dolaska Vašeg leta. Možete biti sigurni da će Vas naše osoblje čekati na aerodromu u Podgorici kada god da stignete. Bez dodatnih troškova zbog čekanja! Naši vozači će Vas čekati na izlazu, nosiće Vaše ime na tabli i biće pozicionirani tako da ih lako uočite. Dobrodošli!

Ako Vam je zgodno da put iz Crne Gore započnete sa aerodroma u Podgorici, najavite nam Vaše putovanje i doćićemo po Vas kući, u hotel, na plažu, u restoran, sačekaćemo Vas posle sastanka u kancelariji, i na vrijeme odvesti na Vaš let u Podgoricu, gdje ćemo se pobrinuti da bez muke obavite check-in.

Aerodrom u Podgorici (IATA: TGD) je međunarodni aerodrom lociran na jugu Podgorice na nepunih 11 km od centra. Od Budve (preko Cetinja) i od Bara (preko Sutomora i tunela Sozina) je udaljen otprilike 60 minuta lagane vožnje.

Svakodnevno bilježi letove do različitih evropskih destinacija – do Beograda, Moskve, Londona, Frankfurta, Ciriha, Rima… Letovi do Beograda su najpopularniji tokom zimskih mjeseci, dok u periodu jun-avgust najviše putnika stiže sa dalekih putovanja.

Putnički terminal, Aerodrom Podgorica, Crna Gora, foto: Bjoertvedt, Wikimedia

Porastom interesovanja za Crnu Goru, ukazala se potreba za savremenijim, većim i bolje opremljenim aerodromom u glavnom gradu, pa je aerodrom u Podgorici renoviran 2006. godine.

Cijene prevoza sa aerodroma i na aerodrom u Podgorici do popularnih destinacija možete vidjeti u tabeli:

Automobil Kombi
TIVAT – PETROVAC 30E 45E
TIVAT – BAR 45E 55E
TIVAT – SV. STEFAN 25E 45E
TIVAT – BUDVA 20E 40E
PODGORICA – PETROVAC 35E 50E
PODGORICA – BAR 40E 55E
PODGORICA – BUDVA 45E 60E
PODGORICA – SV. STEFAN 40E 55E
DUBROVNIK – PETROVAC 100E 160E
DUBROVNIK – BUDVA 90E 150E
DUBROVNIK – BAR 120E 170E
DUBROVNIK – SV. STEFAN 95E 155E

 

Navedene cijene uključuju vožnju samo u jednom smeru. Ako je potreban i povratak iz određenog mjesta, možete nas pozvati i dobićete poseban popust!

Kao što možete vidjeti, naše redovne relacije za transfere su do i od sledećih gradova: Podgorica, Sutomore, Tivat, Petrovac, Bar, Sveti Stefan, Budva, Bečići, Ulcinj, Kotor, Herceg Novi, Dubrovnik, Tirana… Naravno, na raspolaganju smo Vam i za prevoz do i od svih manjih mjesta u Crnoj Gori. Za sve dodatne informacije i dogovor oko transfera, slobodno nas kontaktirajte.

Mi smo najpopularnija kompanija za prevoz putnika u Crnoj Gori! Mi volimo svoj posao i želimo da Vam pružimo vrhunsku uslugu!

Call/Viber/Whatsapp: +38268232112
E-mail: office@transfermontenegro.com