Na nekih 120 km od Ulcinja, nalazi se aerodrom „Majka Tereza“ u Tirani. Kako je od državne granice između Crne Gore i Albanije do aerodroma u Tirani potrebno oko dva i po sata vožnje (ne računajući gužve na graničnom prelazu tokom letnjim mjeseci), naši putnici se ređe odlučuju da svoje putovanje započnu sa ovog aerodroma. Ali svi oni koji žele da posjetu Crnoj Gori objedine sa otkrivanjem skrivenih ljepota Albanije, mogu nam se obratiti kako bismo im obezbjedili bezbedan i ugodan tfansfer do aerodroma u Tirani.

Aerodrom je smješten u Rinasu, oko 25 km sjeverozapadno od Tirane i najveći je aerodrom u Albaniji. Ujedno je i sjedište za Albanian Airlines i niskobudžetnu avio-kompaniju Belair Airlines (poznatiji kao Bel Er).

Međunarodni letovi sa aerodroma „Majka Tereza“ (u čiju čast ovaj aerodrom i nosi njeno ime) odvešće Vas ili će Vas dovesti sa svih značajnijih centara u regionu, Evropi i daljih destinacija.

Aerodrom „Majka Tereza“, Tirana, Albanija, foto: Armand Habazaj, Wikimedia

Na Vama je da isplanirate svoj boravak u Crnoj Gori, ili nastavak putovanja preko Tirane. Naš posao, još od 1982. godine, je da Vam pružimo ugodan transfer našim modernim, udobnim i klimatizovanim vozilima. Naši vozači, prilikom Vašeg dolaska, će uvjek biti pozicionirani tako da ih lako možete uočiti i prepoznati. Stajaće blizu izlaza na graničnoj kontroli i nosiće prepoznatljiv znak – Vaše ime ili unapred dogovoreno obeležje. Prilikom Vašeg odlaska, postaraće se da bezbedno i bezbolno obavite check-in na aerodromu u Tirani.

VAŽNO: Ne brinite! Ako se dogodi da Vaš let kasni, nije potrebno da nas obaveštavate o kašnjenju. Mi vodimo računa o našim klijentima i pratimo vrijeme dolaska Vašeg leta. Možete biti sigurni da će Vas naše osoblje čekati na aerodromu u Tirani kada god da stignete. Bez dodatnih troškova zbog čekanja! Dobrodošli!

Najavite nam Vaše putovanje i doćićemo po Vas kući, u hotel, restoran, poslovni prostor, i na vrijeme odvesti u Albaniju na Vaš let.

Cijene prevoza sa aerodroma i na aerodrom u Tirani možete dobiti na upit.

Naše redovne relacije za transfere su do i od sledećih gradova: Podgorica, Sutomore, Tivat, Petrovac, Bar, Sveti Stefan, Budva, Bečići, Ulcinj, Kotor, Herceg Novi, Dubrovnik, Tirana… Naravno, u mogućnosti smo da Vas prevezemo do i od svih manjih mjesta u Crnoj Gori. Za sve dodatne informacije i dogovor oko transfera, slobodno nas kontaktirajte.

Mi smo najpopularnija kompanija za prevoz putnika u Crnoj Gori! Mi volimo svoj posao i želimo da Vam pružimo vrhunsku uslugu!

Call/Viber/Whatsapp: +38268232112
E-mail: office@transfermontenegro.com