Naši putnici se ponekad odluče da avionom doputuju na aerodrom u Dubrovniku (Ćilipi).

Dubrovački aerodrom (sam aerodrom nosi naziv Ćilipi), IATA: DEV, je međunarodni aerodrom u Hrvatskoj na 20 km od graničnog prelaza sa Crnom Gorom. Kada nisu gužve, od Herceg Novog do Ćilipa se može stići za 40 minuta, ali se u toku popularnih turističkih mjeseci (od maja do septembra) mora voditi računa o mogućem dužem zadržavanju na državnoj granici sa Hrvatskom.

Aerodrom Ćilipi, Dubrovnik, Hrvatska, foto: Hiroyuki Nakano, Wikimedia

Sa aerodroma do Dubrovnika se može stići laganom vožnom u trajanju od 20 minuta jer je od centra Dubrovnika udaljen svega 15 km. Stari grad u Dubrovniku je jedna od najpopularnijih destinacija na Jadranu kroz koji tokom svake godine prođe više miliona turista. Samo preko aerodroma, u Dubrovnik stigne (ili iz njega otputuje) više od milion putnika.

Ukoliko planirate da sa posjetom Crnogorskoj obali objedinite i posjetu dubrovačkoj regiji, Ćilipi su na osobito povoljnom mjestu.

Naša agencija, koja postoji od 1982. godine, će se postarati za bezbedan i komforan transfer (modernim, udobnim i klimatizovanim vozilima) od i do aerodroma u Dubrovniku.

Dubrovački aerodrom ima veći kapacitet od crnogorskih aerodroma, veći broj letova, više destinacija u izboru i veći broj putnika. Ali naši vozači će uvjek biti pozicionirani tako da ih lako možete uočiti i prepoznati. Stajaće blizu izlaza na graničnoj kontroli i nosiće prepoznatljiv znak – Vaše ime ili unapred dogovoreno obeležje.

VAŽNO: Ne brinite! Ako se dogodi da Vaš let kasni, nije potrebno da nas obaveštavate o kašnjenju. Mi vodimo računa o našim klijentima i pratimo vrijeme dolaska Vašeg leta. Možete biti sigurni da će Vas naše osoblje čekati na aerodromu u Dubrovniku kada god da stignete. Bez dodatnih troškova zbog čekanja! Dobrodošli!

Ako Vam je zgodno da na svoj put krenete sa Ćilipa (iz Dubrovnika), najavite nam Vaše putovanje i doćićemo po Vas kući, u hotel, restoran, poslovni prostor, i na vrijeme odvesti na Vaš let, gdje ćemo se pobrinuti da bez muke obavite check-in.

Cijene prevoza sa aerodroma i na aerodrom u Dubrovniku možete vidjeti u tabeli:

Automobil Kombi
TIVAT – PETROVAC 30E 45E
TIVAT – BAR 45E 55E
TIVAT – SV. STEFAN 25E 45E
TIVAT – BUDVA 20E 40E
PODGORICA – PETROVAC 35E 50E
PODGORICA – BAR 40E 55E
PODGORICA – BUDVA 45E 60E
PODGORICA – SV. STEFAN 40E 55E
DUBROVNIK – PETROVAC 100E 160E
DUBROVNIK – BUDVA 90E 150E
DUBROVNIK – BAR 120E 170E
DUBROVNIK – SV. STEFAN 95E 155E

 

Naše redovne relacije za transfere su do i od sledećih gradova: Podgorica, Sutomore, Tivat, Petrovac, Bar, Sveti Stefan, Budva, Bečići, Ulcinj, Kotor, Herceg Novi, Dubrovnik, Tirana… Naravno, na raspolaganju smo Vam i za prevoz do i od svih manjih mjesta u Crnoj Gori. Za sve dodatne informacije i dogovor oko transfera, slobodno nas kontaktirajte.

Mi smo najpopularnija kompanija za prevoz putnika u Crnoj Gori! Mi volimo svoj posao i želimo da Vam pružimo vrhunsku uslugu!

Call/Viber/Whatsapp: +38268232112
E-mail: office@transfermontenegro.com