Tražite pouzdanog prevoznika sa aerodroma u Tivtu u Crnoj Gori? Našli ste ga! 🙂 Taksi prevozom i transferima se bavimo još od 1982. godine. Naša vozila su moderna, udobna i klimatizovana, a osoblje ljubazno i posvećeno svom poslu.

Aerodrom Tivat, Crna Gora, foto: Wolfgang Pehlemann, Wikimedia

Svako putovanje je avantura za sebe. Ako niste do sada dolazili u Crnu Goru, možda će Vam biti pomalo stresno da organizujete transfer sa aerodroma do hotela kada sletite na aerodrom. Mi to razumemo i želimo da Vam posjeta Crnoj Gori prođe bez stresa. Pozovite nas ili nam pošaljite poruku da se dogovorimo za transfer sa aerodroma u Tivtu.

Ako ste već putovali u Crnu Goru i želite pouzdanog prevoznika, stojimo Vam na raspolaganju i za individualne i za grupne transfere. Bilo da putujete iz zadovoljstva, zbog biznisa ili nekog ličnog razloga, tu smo da se pobrinemo da brzo, ugodno i bezbedno stignete na željenu destinaciju. Naši vozači će Vas čekati na izlazu, nosiće Vaše ime na tabli i biće pozicionirani tako da ćete ih lako uočiti.

VAŽNO: Ne brinite! Ako se dogodi da Vaš let kasni, nije potrebno da nas obavestite o kašnjenju. Mi vodimo računa o našim klijentima i pratimo vrijeme dolaska Vašeg leta. Možete biti sigurni da će Vas naše osoblje čekati na aerodromu u Tivtu kada god da stignete. Bez dodatnih troškova zbog čekanja! Dobrodošli!

Ako Vas put iz Crne Gore vodi preko aerodroma u Tivtu, najavite nam Vaše putovanje i doćićemo po Vas kući, u hotel, restoran, sačekaćemo Vas posle sastanka i na vrijeme odvesti na Vaš let u Tivat da bez muke obavite check-in.

Aerodrom u Tivtu (IATA: TIV) je međunarodni aerodrom lociran na 4 km od centra Tivta. Od Budve i od Herceg Novog je udaljen otprilike 30 minuta lagane vožnje. Nalazi se u samom srcu Boke Kotorske i prilikom poletanja i sletanja na aerodrom imaćete priliku da iz ptičije perspektive vidite ovaj biser crnogorske obale. Nešto dalje od Tivta, ali ipak blizu, je Dubrovnik – jedna od najpopularnijih turističkih destinaciju na Mediteranu.

Aerodrom u Tivtu, Crna Gora, foto: Mercy from Wikimedia Commons, Wikimedia

Tokom cijele godine, sa aerodroma u Tivtu poleću i na njega sleću avioni iz Beograda, Moskve, Londona, Frankfurta, Ciriha, Rima… Najveće su gužve u letnjim mjesecima kada turisti dolaze u Crnu Goru sa željom da se odmore na obali Jadranskog mora.

Aerodrom u Tivtu je od 2006. godine zabilježio najveću stopu rasta u odnosu na ostale aerodrome u regionu. Razlog za to je, pored povećanog interesovanja turista za Crnu Goru, i blizinaa Porto Montenegro – najveće marine za luksuzne jahte i ugostiteljskog kompleksa na Jadranu.

Cijene prevoza sa aerodroma i na aerodrom u Tivtu do popularnih destinacija možete vidjeti u tabeli:

Automobil Kombi
TIVAT – PETROVAC 30E 45E
TIVAT – BAR 45E 55E
TIVAT – SV. STEFAN 25E 45E
TIVAT – BUDVA 20E 40E
PODGORICA – PETROVAC 35E 50E
PODGORICA – BAR 40E 55E
PODGORICA – BUDVA 45E 60E
PODGORICA – SV. STEFAN 40E 55E
DUBROVNIK – PETROVAC 100E 160E
DUBROVNIK – BUDVA 90E 150E
DUBROVNIK – BAR 120E 170E
DUBROVNIK – SV. STEFAN 95E 155E

 

Navedene cijene uključuju vožnju samo u jednom smeru. Ako je potreban i povratak iz određenog mjesta, možete nas pozvati i dobićete poseban popust!

Kao što možete vidjeti, naše redovne relacije za transfere su do i od sledećih gradova: Podgorica, Sutomore, Tivat, Petrovac, Bar, Sveti Stefan, Budva, Bečići, Ulcinj, Kotor, Herceg Novi, Dubrovnik, Tirana… Za sve dodatne informacije i dogovor oko transfera, slobodno nas kontaktirajte.

Mi smo najpopularnija kompanija za prevoz putnika u Crnoj Gori! Mi volimo svoj posao i želimo da Vam pružimo vrhunsku uslugu!

Call/Viber/Whatsapp: +38268232112
E-mail: office@transfermontenegro.com