Grupni transferi su planirani za grupe od 8 i više putnika. Bilo da dolazite u Crnu Goru sa prijateljima (na vjenčanje, proputovanje), da dolazite sa timom (na treninge ili mečeve) ili da podržite svoj omiljeni klub/reprezentaciju, da dolazite na takmičenja, kongrese ili seminare, poslovne prilike ili koncerte, mi smo Vam na usluzi.

Naša agencija postoji od 1982. godine i u mogućnosti je da Vam obezbedi prevoz kolima, kombijima, mini busevima i autobusima na bilo kojoj relaciji u Crnoj Gori. Svakako, u mogućnosti smo da Vas prevezemo i izvan Crne Gore.

Opel Vivaro 1.9

Naša vozila su moderna, opremljena i klimatizovana, a naši vozači iskusni i ljubazni.

Cijene grupnih transfera zavise od veličine grupe i relacija na kojima se prevoz obavlja, pa ih možete dobiti na upit.

Naše redovne relacije za transfere su do i od sledećih gradova: Podgorica, Sutomore, Tivat, Petrovac, Bar, Sveti Stefan, Budva, Bečići, Ulcinj, Kotor, Herceg Novi, Dubrovnik, Tirana… Naravno, vršimo transfer do i od svih manjih mjesta u Crnoj Gori. Za sve dodatne informacije i dogovor oko prevoza, slobodno nas kontaktirajte.

Mi smo najpopularnija kompanija za prevoz putnika u Crnoj Gori! Mi volimo svoj posao i želimo da Vam pružimo vrhunsku uslugu!

Call/Viber/Whatsapp: +38268232112
E-mail: office@transfermontenegro.com