Taxi, Foto: Petar MiloševićCreative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International, Wikimedia

Naša agencija postoji od 1982. godine i specijalizovana je za transfer putnika sa aerodroma Podgorica, aerodroma Tivat, aerodroma u Dubrovniku i Tirani, luke i željezničke stanice u Baru, do svih destinacija u Crnoj Gori i nazad.

Ako tražite taxi sa aerodroma u Podgorici, taxi sa aerodroma u Tivtu, ili taxi prevoz na drugim relacijama u Crnoj Gori, ne tražite dalje – pronašli ste najpopularniju crnogorsku agenciju za transfer putnika. Mi Vam pružamo najbrži i najpouzdaniji taxi servis u Crnoj Gori, dostupan 24 sata dnevno, 7 dana u nedjelji, tokom čitave godine.

U ponudi imamo taxi vožnje po kilometru pređenog puta i fiksnu cijenu prevoza sa dogovorom za čekanje.

Lako i opušteno zakažite taxi u Crnoj Gori sa aerodroma Podgorica i sa aerodroma u Tivat, ostalo je naša briga. I ne brinite! Ako se dogodi da kasnite u dolasku, nije potrebno da nas obaveštavate o kašnjenju. Mi vodimo računa o našim klijentima i pratimo vrijeme Vašeg dolaska. Možete biti sigurni da će Vas naše osoblje čekati na aerodromu, na stanici ili u luci, kada god da stignete. Bez dodatnih troškova zbog čekanja! Kada god da stignete – dobrodošli!

Naša agencija, pored usluga taxi prevoza, organizuje i individualne ekskurzije (izlete), kao i grupne transfere po čitavoj Crnoj Gori i okruženju.

Posjedujemo moderna, opremljena, udobna i klimatizovana vozila, naši vozači su iskusni i ljubazni, što će vaš prevoz učiniti lakšim i komfornijm. Ukoliko putujete sa djecom, po Vašem zahtjevu možemo opremiti vozila i dječijim sjedištima. Ukoliko dolazite iz inostranstva ne morate brinuti, jer naši taxi vozači se služe stranim jezicima kako bi Vam mogli pružiti odgovore na sva postavljena pitanja.

Ukoliko imate posebne zahtjeve, dodatna pitanja ili želite odmah da rezervišete taxi prevoz, slobodno nas kontaktirajte.

Call/Viber/Whatsapp: +38268232112
E-mail: office@transfermontenegro.com