3.7 C
Podgorica, Montenegro
Voskresenьe, Fevralь 23, 2020
Tags Ловчен

Tag: Ловчен

СТОИМОСТЬ ТРАНСФЕРОВ

Автомобиль Ван
ТИВАТ - ПЕТРОВАЦ 30E 45E
ТИВАТ - БАР 45E 55E
ТИВАТ - СВ. СТЕФАН 25E 45E
ТИВАТ - БУДВА 20E 40E
ПОДГОРИЦА - ПЕТРОВАЦ 35E 50E
ПОДГОРИЦА - БАР 40E 55E
ПОДГОРИЦА - БУДВА 45E 60E
ПОДГОРИЦА - СВ. СТЕФАН 40E 55E
ДУБРОВНИК - ПЕТРОВАЦ 100E 160E
ДУБРОВНИК - БУДВА 90E 150E
ДУБРОВНИК - БАР 120E 170E
ДУБРОВНИК - СВ. СТЕФАН 95E 155E

Podgorica, Montenegro
ясно
3.7 ° C
6 °
1 °
45%
1.5kmh
8%
Vs
9 °
Pn
8 °
Vt
9 °
Sr
5 °
Čt
1 °